Durmuşali Toksoy Anaokulu

Vizyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başarılı olduğu ve tüm imkansızlıklarını yenmiş, yenilikçi uygulamaları ile ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini fark edip bunları kullanabilen, araştıran, sorgulayan, kendini ifade edebilen, sorumluluklarını bilen, yaratıcı, ailesine ve yaşadığı çevreye olumlu katkılar yapabilen, çevreye duyarlı, Atatürk ilkelerine, milli değerlere ve evrensel yaşamın gereklerine uyum gösterebilen bireysel olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07.00-17.00
Isınma: MERKEZİ SİSTEM
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ECO OKULLAR ve OKULLARDA ORMAN

Telefon - 0(324) 324 1516

WEB - https://durmusalitoksoyanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇUKUROVA MAH. 85097 SK. DURMUŞALI TOKSOY ILKOKULU BLOK NO 2 TOROSLAR / MERSİN

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -